Hírek
Újabb ezüstérem, ezúttal az U 17-es OB-ról
2013-05-27 12:35:53
 A hétvégén Hajdúszoboszlón rendezték meg az U 17-es Országos Bajnokságot, ahol Antal Erika, Kömives Dóra, Pál Veronika Lilla képviselte egyesületünket.
 A verseny megnyitóján Károlyi Ákos pécsi edzőre és Örökös Magyar Bajnokra ( volt debreceni válogatott játékosra) emlékeztünk, aki egy hete hunyt el hosszú betegség után.
Az egyéni küzdelmekben az első fordulóban mind három játékosunknak sikerült győznie. A második mérkőzésen sajnos egyikőjük sem jutott tovább. Vera a későbbi 2. Helyezett Boda Boglárkával (Tisza TSE) szemben maradt alul, míg Erika a 16 között, Dóri (több hónapos kihagyás és térd műtét után) a 8 között játszott hazai Kaszás Rebekával , ahol mind ketten szoros, izgalmas mérkőzésen kaptak ki a későbbi bronzérmestől.
Lány párosban Dóri Molnár Petrával (Klébi DSE) az oldalán az első fordulóban Papp Violetta (MASE) – Boda Boglárka kettős ellen lépett pályára, ahol 2 szettben vesztettek.
Vera és Erika 2 nyertes mérkőzés után jutott a döntőbe, ahol a Madarász Réka – Karsai Anett (OSC) kettőssel vívtak nagy csatát az első helyért. Az első szettben végig vezettünk, de a végjátékban a budapesti páros volt erősebb, ahogy a második játszmában is ők irányítottak többet. Erika és Vera így az ezüstéremnek örülhetett, amihez gratulálunk.
 


Hozzászólások
Hozzászólok
 
Még nem volt hozzászólás.17 ÉVE A FEHÉRVÁRI FIATALOKÉRT!

- NEMZETKÖZI SZINTŰ UTÁNPÓTLÁS NEVELŐ MUNKA
 
- SAJÁT NEVELÉSŰ KOROSZTÁLYOS BAJNOKOK, VÁLOGATOTTAK
 
- EREDMÉNYEINKRE BÜSZKE LEHET SZÉKESFEHÉRVÁR  


Partnereink
WEBOLDALUNK AZ NCA PÁLYÁZAT TÁMOGATÁSÁVAL ÚJULT MEG 2009 Szeptembertől
 
 
 fehervar.gif
 
multialarm.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
kontrasztdigital.gif
 
fehervari_sielok_logo__keretnelkuli.png
  
 yonex_logo.jpg
 
fehervarihirek.jpg
 
 
 
 


 
 
 
Magyar English INweb Informatika