Hírek
Arany és bronzérmek a Pelikán Kupán.
2013-03-04 12:34:57
Február 23-án Seregélyesen rendezték meg a 15-19 éven aluli korosztály országos ranglista versenyét.
Az Albatoll csapatát Kálmán Péter, Mórocz Ákos, Antal Erika (U 15) és Pálfi Dávid (U 19) képviselte és szép eredményeket értek el.
 
 U 19 vegyes párosban Dávid és Erika első mérkőzésén a legerősebb (későbbi győztes) páros Gradwohl D.(MASE) – Kőrösi Á.(HZSE) kettős ellen kapott ki 2 szettben.
U 15 lány egyesben Erika ismét az elődöntőig jutott, ahol 3 szettben maradt alul a Major Zitával (VSE) szemben és ezzel bronzérmet szerzett.
U 15 lány párosban Erika - Hircze Nórával (FBSE) szintén az elődöntőig jutott, ahol a későbbi győztes Osc-s Madarász R.-Karsai A. duótól kaptak ki 3 szettben, így itt is 3. helyen zártak.
U 15 fiú egyesben Ákosnak és Péternek szurkolhattunk. A versenyen nem indult a két első kiemelt pécsi játékos, így komoly esély volt az éremszerzésre, ami végül Ákosnak sikerült a legjobban, hiszen magabiztosan nyerte mérkőzéseit és megérdemelten az aranyérmet is.
U 15 fiú párosban szintén Ákos és Péter volt az első kiemelt és ehhez méltóan is játszottak minden mérkőzésen és itt is aranyérmet szereztek.
 
U 19-es fiú egyesben Dávid jó játékkal jutott a legjobb 8 közé, ahol Madarász Tamás (OSC) állította meg a további menetelésben.
U 19 fiú párosban Dávid és Péter az első kiemelt Gradwohl –Németh (MASE) (Későbbi győztes) párostól kapott ki két szorosabb szettben.
 


Hozzászólások
Hozzászólok
 
Még nem volt hozzászólás.17 ÉVE A FEHÉRVÁRI FIATALOKÉRT!

- NEMZETKÖZI SZINTŰ UTÁNPÓTLÁS NEVELŐ MUNKA
 
- SAJÁT NEVELÉSŰ KOROSZTÁLYOS BAJNOKOK, VÁLOGATOTTAK
 
- EREDMÉNYEINKRE BÜSZKE LEHET SZÉKESFEHÉRVÁR  


Partnereink
WEBOLDALUNK AZ NCA PÁLYÁZAT TÁMOGATÁSÁVAL ÚJULT MEG 2009 Szeptembertől
 
 
 fehervar.gif
 
multialarm.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
kontrasztdigital.gif
 
fehervari_sielok_logo__keretnelkuli.png
  
 yonex_logo.jpg
 
fehervarihirek.jpg
 
 
 
 


 
 
 
Magyar English INweb Informatika